mandag 19. november 2007

SCAE Norge og Gastronomisk Institutt - et smakfullt samarbeidKUNNGJØRING

Det bekreftes herved at Speciality Coffee Assn. of Europe avd. Norge (SCAE Norge) har inngått en samarbeidsavtale med Gastronomisk Institutt (GI).

SCAE Norge driver Det norske Baristalandslaget (DNBL) og arrangerer norgesmesterskap i Klassisk Baristakunst, Cup Tasting, Coffee in Good Spirits og Latte Art. SCAE Norge er en uavhengig interesseorganisasjon for spesialkaffebransjen i Norge.

GI er et kompetansesenter som sprer matglede og jobber for å øke forståelsen for mat og drikke. GI underviser, formidler og utvikler måltider – både for dem som driver profesjonelt med mat og drikke og for alle ellers som er interessert i god mat og matkultur.

Samarbeidet mellom SCAE Norge og GI skal styrke begge organisasjonene og deres arbeid for en større forståelse for mat og drikke av høy kvalitet i Norge. Som et ledd i dette samarbeidet, vil KAFFEFEST 2008 bli arrangert sammen med GI i begynnelsen av mars. Arrangementet vil bli avholdt i GIs lokaler i Oslo.

KAFFEFEST er et forum hvori spesialkaffebransjen og alle andre som drikker og/eller forhandler kaffe kan øke sitt kunnskapsnivå og utvikle sitt nettverk. NM i Baristakunst er en del av KAFFEFEST.

SCAE Norge er stolt av å kunne samarbeide med en organisasjon som GI. Vi skal jobbe hardt for å gi alle smaksinteresserte mange friske og smakfulle opplevelser i tiden som kommer.

Eventuelle spørsmål kan rettes til Kaveh Ataei på kaveh.ataei@gmail.com eller +47 41333647.

Ingen kommentarer: